Kylätupa

KYLÄTUVASSA EI OLE LÄMMITYSTÄ!!! Eikä tule ensi talvena olemaan. Syynä korkea energian hinta ja vähäinen käyttö.

Kokoukset ym tilaisuudet voi järjestää keittolassa. Varaukset Pekka Luukkoselta. Myös pyykinpesukone on käytettävissä vanhaan malliin eli pesumaksu kyläyhdistyksen tilille.

Alueella vakituisesti asuvat ja vapaa-ajan asukkaat voivat käyttää kylätupaa vapaasti esim kuntosalilla käyntiin, biljardin peluuseen tai pikku porukalla hengailuun. Isommat juhlat tms ja yhdistyksien, osuuskuntien, yksityisteiden yms kokoukset/tapahtumat ovat maksullisia a' 50 € kokous/tapahtuma (1 päivä/muutama tunti). Isommat/pitemmät tapahtumat sovittava erikseen. Maksu suoritetaan toistaiseksi Utulanseudun kylät ry:n tilille, joka tilittää maksut kiinteistön omistajille.

Tuvan varauslistaa ylläpitää Pekka Luukkonen p. 0400 531 863

Tunnelmallinen Kylätupa on kyläläisten yhteinen olohuone. 

Aiemmin kyläkouluna toiminut tilava rakennus kylän keskeisellä paikalla on nyt valjastettu monikäyttötilaksi. Se toimii kokoontumistilana erilaisille harrastekerhoille, myös kokoustilana yhdistyksille se on oiva paikka. 

Lisäksi tiloista löytyy kuntosali laitteineen ja täysikokoinen biljardipöytä. Pyykinpesukone on hankittu varsinkin kesäasukkaita ajatellen. 

Kylätuvan käyttö on ilmaista yksityishenkilöille, kunhan nimesi löytyy jäsenlistasta. 

Jäsenlistaa ylläpitää Jari Rautio puh. 040 090 2054

Kylätuvan avaimen saat Kaupalta, Jarilta tai Pekalta.

Yhdistykset, seurat, järjestöt ym. voivat järjestää kokouksia kylätuvalla 50,-/kerta. Tuvan varaukset Pekka Luukkonen p. 0400 531 863

EI MAJOITUSTA KYLÄYHDISTYKSEN KAUTTA!

Kylätuvalla tapahtuu...

Kylätuvan sijaintitiedot alla. Ajo-ohjeita ja kylätuvan käyttömahdollisuuksia voit tiedustella myös kyläkaupalta.