AUKIOLOAJAT:  ma-to klo 10-18 pe-la klo 10-20

sunnuntaisin suljettu

Kyläkauppa - Village Store

Utulan Kyläkauppa on palvellut asiakkaita samalla paikalla jo yli 80 vuotta.

Utulan Kyläkauppa - Village Store has been serving customers on the same location for over 80 years.

Käynti kaupalla asioimassa on aina yksi päivän mukavista tapahtumista. Hae nopeasti paketti makkaraa saunavieraille tai täytä ajan kanssa koko ostoskori, tule istahtamaan terassille jäätelölle tai nauti vaikkapa tuoppi kylmää olutta. Tilaa tehdään aina, vaikka sitä ensi näkemällä ei näyttäisikään heti löytyvän. Tule kokemaan lähikaupan tunnelma.

Mikä on suosiomme salaisuus? Me emme kilpaile hypermarkettien hintojen tai valtavien valikoimien kanssa - me tarjoamme lähikaupan monipuolisia ja ohjelmallisia palveluita asiointikokemusten lomassa. Meidän terassilla tapaat karjalaisen luonteenlaadun (reipas, puhelias, kohtelias, toimelias...) omaavia kyläläisiä, sekä lomavaihteen päälle heittäneitä (rento, utelias, suvaitseva...) kesäasukkaita. 

Tervetuloa, Welcome!


Palveluvalikoima - Services


KAUPPA - SHOP

Valikoimasta tarkemmin kertovat kauppiaat mielellään. Vinkki: Tilaa etukäteen paikallisten kalastajien tuoreita muikkuja. Nam ja maiskis!PÖMPELI - TANSSIPAVILJONKI - BALLROOM

Pömpeli sijaitsee ulkona kaupasta ja sisäänkäynti sinne on Terassilta. Pömpeli on myös anniskelualuetta eli Baarista noudetut juomat voi nauttia Pömpelissä, Terassilla tai Baarissa. Anniskelualuetta saatetaan rajata tai laajentaa järjestettävän tilaisuuden luonteen mukaisesti. 

Elävää musiikkia, Karaoke -iltoja, Yllätysesiintyjiä. Pömpeli täyttyy kesäviikonloppuisin rennosta tunnelmasta, tule mukaan viettämään iltoja, joiden muistelu jatkuu talvella.


 

TERASSI - SALUUNA - SALON

Kesällä Saluuna laajentuu Terassille - Hae sisältä jäätelöt tai vaikka reipasta kesäjuomaa ja istahda nauttimaan Suomen kesästä leppoisassa seurassa. A-oikeudet takaavat, että monipuolinen juomalista on saatavilla vaativaankin makuun.

In summer time the saloon expands to the Terrace. Enjoy some ice creams or grab a few bears, our selection also includes wines as well as a comprehensive drink list.  


BAARI - BAR - CAFETERIA

Kuppi kahvia tai lasillinen viiniä, päivänlehti ja välipala, nice!


YOU CAN ALSO MAKE A PRE-ORDER FOR FRESH FISH FROM LOCAL FISHERMAN

OR JUST TAKE AWAY: Sweets, Ice Cream, Lemonade, Beer, Long Drinks, Juice, Grocery, Crisp, Milk, Fresh Bred, Grill Steaks, Sausages...POLTTOAINEET JA KAASU

FUEL AND GAS

Palvelutankkaus Bensiini 98E ja DIESEL

Kaasujen vaihtopullot:

Komposiittipullot 5 kg ja 10 kg

Metallipullot 5 kg ja 11 kg

Huomioithan että valikoima vaihtelee kesäkauden aikana kysynnän ja haja-asutusalueiden toimituksien puitteissa, varmista tarvittaessa etukäteen eri tuotteiden saatavuus!


YHTEYSTIEDOT:

UTULAN KAUPPA, Utulantie 1045, 56330 UTULA. Puh: (05) 445 118

Kotisivu: 

Sähköposti: utulankauppa@hotmail.com

Kauppiaat: Sanna Haakana ja Peter Kihl

JOS TULET VENEELLÄ, ON METELNIEMENTIEN PÄÄSSÄ LAITURI, JOHON VENEEN VOI KIINNITTÄÄ KAUPPAREISSUN AJAKSI VELOITUKSETTA.